Ondernemer van het Jaar 2016: Ralph en Veronique Kaumanns

Dit item is verlopen op 31-12-2017.

Van Supermarkt PLUS in Berg en Terblijt.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 1 januari maakte burgemeester Eurlings traditioneel de Ondernemer van het Jaar bekend. Voor 2016 is deze titel toegekend aan Ralph Kaumanns en zijn echtgenote Veronique, eigenaren van de PLUS-Supermarkt in Berg en Terblijt.

De PLUS-supermarkt is afgelopen jaar volledig verbouwd en gegroeid van 700 naar 1070 m2 winkeloppervlak. De opening van de  moderne supermarkt was op 16 november j.l.

De Plus biedt zowel faciliteiten voor de inwoners als voor de toerist en staat garant voor vele sociale contacten. Ze biedt werkgelegenheid aan zo'n 50 medewerkers. De supermarkt betekent ook een plus voor het vestigingsklimaat van bedrijven. De PLUS is ook als sponsor betrokken bij het verenigingsleven en doet zaken met het lokale bedrijfsleven.

Kortom: de PLUS is een krachtige steunpilaar onder de leefbaarheid van de kern Berg en Terblijt.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.