Nieuwe website voor klantgerichte dienstverlening

De website van de gemeente Valkenburg aan de Geul is helemaal vernieuwd.

Zo veel mogelijk diensten van de gemeente worden vanaf nu via internet aangeboden. Bovendien kan nu vanaf de homepage een keuze worden gemaakt tussen gemeentelijke informatie of toeristische informatie. Kiest een bezoeker voor toeristische informatie, dan komt hij op een volledig nieuwe toeristische website over Valkenburg aan de Geul. Deze nieuwe toeristische website is ondergebracht bij de veelbezochte website van VVV Zuid Limburg.

www.valkenburg.nl

De nieuwe website van de gemeente heeft een compleet nieuwe, eigentijdse look. Er wordt veel gebruik gemaakt van foto’s en de informatie is overzichtelijk gestructureerd. Op de voorpagina wordt actueel nieuws en belangrijke informatie gepresenteerd. Daarnaast is de zoekfunctie verbeterd zodat men snel de gewenste informatie kan vinden. Het digitaal loket is uitgebreid en geactualiseerd. Voor een klantgerichte dienstverlening worden de komende tijd zoveel mogelijk diensten en gemeentelijke informatie via de website aangeboden.

www.vvvvalkenburg.nl

Samen met VVV Zuid-Limburg is een nieuwe toeristische website ontwikkeld. “Een veelzijdige toeristische bestemming zoals Valkenburg aan de Geul moet goed en eenduidig  gepresenteerd worden. De samenwerking tussen de gemeente Valkenburg aan de Geul en VVV Zuid-Limburg komt de informatievoorziening richting gast en het profiel van de gemeente absoluut ten goede”, aldus Anya Niewierra, algemeen directeur VVV Zuid-Limburg. Middels de nieuwe toeristische website is de informatie voor de vele bezoekers van Valkenburg steeds actueel en beter vindbaar. De bezoekers vinde op deze site informatie over onder andere attracties, overnachtingen en evenementen in Valkenburg aan de Geul. Ook kan hier direct een verblijfsaccommodatie geboekt worden.
 

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.