Nieuwe dienstregeling Arriva

Dit item is verlopen op 31-12-2017.

Vanaf 11 december 2016 gaat Arriva het bus- en treinvervoer in Limburg verzorgen.De dienstregeling vanaf 11 december 2016 is bekend en terug te vinden op de website van Arriva www.arriva.nl/limburg. Hier vindt u de lijnennetkaart met daarop hoe de bussen en treinen gaan rijden en waar de haltes liggen. Ook vindt u hier de dienstregelingstabellen waarin terug te vinden is op welke tijden de bussen en treinen gaan rijden vanaf 11 december 2016.

Heeft u vragen, opmerkingen, complimenten of klachten over deze dienstregeling, dan kunt u direct contact opnemen met de klantenservice van Arriva. Dit kan door middel van de knop contact op de website van Arriva Limburg.

Wilt u liever op een andere manier in contact komen met Arriva Limburg? Dat kan! De medewerkers van de klantenservice helpen u graag. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 6.00 tot 23.00 uur, in het weekend en op feestdagen van 7.00 tot 23.00 uur via 0900 2022022. Een brief sturen behoort ook tot de mogelijkheden. Adresseer deze in een gefrankeerde envelop naar:

Arriva Nederland
Afdeling Klantenservice
Postbus 626
8440 AP Heerenveen

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.