Nieuw in Valkenburg: Huiskamer Kloosterkerk

Vanaf donderdag 13 juni.

Vanaf donderdag 13 juni is wekelijks de ‘Huiskamer Kloosterkerk’ geopend. De Kloosterkerk aan de Oosterweg biedt een mooie ruimte voor mensen uit de buurt om elkaar te ontmoeten en contact met elkaar te houden. Vrijwilligers zorgen voor een hartelijk welkom en een lekkere kop koffie of thee. Bezoekers kunnen samen spelletjes doen zoals kaarten, scrabble of schaak, of elkaar ontmoeten voor zomaar een praatje. Als er andere wensen zijn, bijvoorbeeld een knutselactiviteit of informatie over een onderwerp dat bezoekers bezig houdt, kan dat ook worden aangegeven. Regelmatig zijn wijkverpleegkundigen aanwezig voor contact of het beantwoorden van vragen.

De huiskamer is vanaf 13 juni elke donderdag geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur. De eigen bijdrage is € 2,- per keer. Dit is inclusief koffie/thee/fris. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. De Kloosterkerk is gelegen aan de Oosterweg 1, tussen het bowlingcentrum en kunstgalerie Marx&Marx. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Lies Oost: 043 - 364 72 42 of met wijkverpleegkundige Maike Chermin: Maike.Chermin@envida.nl

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.