Kerststad Valkenburg, de beste van Europa!?

Stemmen kan t/m 10 december.

In 2018 kende een internationale jury Kerststad Valkenburg al een award toe. In de categorie ‘gemeenten tot 100.000 inwoners’ werd Valkenburg gekroond tot European City of Christmas 2018.

Dit jaar zijn we als eerste en enige Nederlandse kerstmarkt en – stad ooit samen met 19 andere kerstmarken uit heel Europa genomineerd voor European Best Christmas Market 2020!

Iedereen die Kerststad Valkenburg al eens heeft bezocht kan het beamen: alles ademt hier Kerst. Het hele stadje is in kerstsferen gehuld voor dat onvervalste kerstgevoel en er is zoveel te doen… zelfs ondergronds. En dat is uniek! Nergens anders in Nederland kun je ook ondergronds de kerstsfeer voelen. In de sfeervol verlichte mergelgrotten (maar ook bovengronds) vind je prachtige kerstmarkten met cadeautjes voor onder de boom (of voor jezelf natuurlijk) en typische kerstmarktlekkernijen, de sprookjesachtige kerstparade trekt als een bonte stoet door de oude straten van de stad en in de gezellige restaurants en op de verwarmde terrassen kun je op écht Limburgse wijze bourgondisch genieten.

Jij stemt toch zeker ook?

Jouw favoriete kerstmarkt zijn we natuurlijk al. Maak ons ook de beste van Europa! Heeft de kerstmagie van Kerststad Valkenburg jou ook betoverd? Laat dan van 29 november t/m 10 december je stem horen via www.christmas.ebdest.in.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.