Is uw vereniging klaar voor de nieuwe privacywet?

Dit item is verlopen op 01-06-2018.

Zorg dat uw vereniging voldoet aan de AVG.

AVG

Op 25 mei 2018 wordt de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) actief. De wet is niet vrijblijvend, integendeel. Privacyzaken moeten geregeld én vastgelegd zijn. Dit geldt ook voor sport- en cultuurverenigingen. Alle vormen van verenigingen, groot en klein, moeten aan de AVG voldoen. De nieuwe wet verwacht van verenigingen om actief stappen te ondernemen: alles over privacy uitzoeken, regelen en vastleggen.

Hoe zorgt u dat uw vereniging voldoet aan de AVG?

Er komt veel op u af. De implementatie van deze wet kost tijd en staat ver van waar u als bestuurder van een vereniging mee bezig wilt zijn. En hoe zorgt u dat u niets vergeet? Alles wat de wet van u verwacht, is door Stichting AVG verenigingen samengevat in een 15-stappenplan. Het is een online stappenplan waarmee u eenvoudig én op een juiste manier de AVG wetgeving kunt implementeren binnen uw vereniging.

De Provincie Limburg stelt dit stappenplan voor elke Limburgse vereniging kosteloos beschikbaar.

Bestel hier het stappenplan.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.