Inbraakpreventie

Dit item is verlopen op 30-06-2017.

Politie en gemeenten starten ‘voetjesactie’.

Hoe goed is uw omgeving beveiligd? De politie gaat in samenwerking met de gemeenten Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul op onderzoek uit. Deze partijen starten gezamenlijk een actie tegen woninginbraken in uw buurt. Agenten en bui­tengewoon opsporingsambtenaren (Boa’s) surveilleren door uw buurt.

Zij onderzoeken of uw garage, schuur of tuinhuisje goed beveiligd is. Op plekken waar de situatie niet in orde is, leggen zij een ‘voetafdruk’ neer. Het doel is om u als bewoner  bewust te maken van inbraakgevoelige situaties in en rond uw woning. Denk hierbij aan onder andere openstaande ramen, deuren, poorten en kostbaarheden die van buitenaf zichtbaar zijn. Met deze actie laten gemeenten en politie u zien hoe makkelijk het voor een insluiper is om binnen te komen en spullen te stelen.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.