Huiskamer Broekhem Noord iedere dinsdag geopend

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Van 14 tot 17 uur, Bosstraat 5.

Op dinsdag 1 mei zijn de deuren van de huiskamer in Broekhem Noord geopend. Een huiskamer voor alle bewoners, ondergebracht in het Rode Kruis gebouw aan de Bosstraat 5,  die voorlopig elke dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur haar deuren openslaat. U bent van harte welkom. Het is de bedoeling om samen met de deelnemers aan de huiskamer een eigen ontmoetingsplek te creëren. Een plek waar de bewoners elkaar treffen, een kaartje leggen, knutselen of gewoon gezellig met elkaar keuvelen onder het genot van een kopje koffie of thee. In de huiskamer worden activiteiten en bijeenkomsten voor en door bewoners georganiseerd.

De openingstijden kunnen in onderling overleg eventueel nog worden aangepast. Als hier sprake van is, laten wij u dat per direct weten.

Heeft u ideeën of wilt u als vrijwilliger aan de slag, meld dit dan via onze leefbaarheidscoördinator Frans Keulen, tel. 06 – 13 43 75 00 of frans.keulen@gmail.com

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.