GEZOCHT: Vrijwillige chauffeurs m/v

Dit item is verlopen op 31-07-2017.

Voor buurtbus Valkenburg-Margraten.

De diensten (in principe één dienst van 3 of 4 uur per week) worden in onderling overleg vastgesteld door de coördinator. De diensten zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 6.50 en 19.00 (einde laatste rit) uur. Zaterdag tussen 7:50 en 18:00 uur. Gereden wordt met kleine Mercedes busjes op het traject Eijsden, St Geertruid, Banholt, Margraten, Scheulder, Sibbe, Valkenburg, Houthem, Meerssen v.v.

Alle chauffeurs worden getest op rijvaardigheid en gezondheid. De chauffeurs ontvangen een kilometervergoeding indien zij met de auto naar het beginpunt aan de Fremme in Margraten rijden. Daarnaast ontvangen zij een kerstpakket en wordt er jaarlijks een uitstapje georganiseerd. Dit alles is mede mogelijk door de steun van de gemeenten.


Wie kunnen zich aanmelden?

Als u:

  • Minimaal twee jaar in het bezit bent van een rijbewijs B;
  • Niet ouder bent dan 70 jaar;
  • De Nederlandse taal goed beheerst;
  • Woonachtig bent binnen een straal van 15 km. vanaf de ‘wisselplaats’ Aan de Fremme
  • Vriendelijk en behulpzaam bent voor de passagiers;
  • Verantwoordelijk wilt zijn voor de kaartverkoop en de opbrengsten daarvan.

Waar kunt u zich aanmelden?

U kunt zich per e-mail aanmelden bij de coördinator vervoerszaken van de stichting, dhr. Piet Heuts of voorzitter Jo Heidendal

Wanneer vinden de keuringen plaats?

De medische keuring en de rij-test vinden in onderling overleg plaats.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jo Heidendal tel: 043 4581970 joheidendal@msm.com of Piet Heuts mail: pmh.heuts@kpnplanet.nl
 

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.