Geef u op voor de vrijwilligersdag op 29 september 2018

Dit item is verlopen op 30-09-2018.

Vrijwilligers zetten zich wekelijks, of vaker, extra in voor de gemeenschap en krijgen daar geen vergoeding voor. 

Denk aan bestuursleden, vrijwilligers van lokale radio en tv, onbetaalde trainers van sportclubs, maaltijdbezorgers, etc.

Wij willen hiervoor onze dank uitspreken. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer de Vrijwilligersdag op zaterdag 29 september te Adelante in Houthem. Tijdens deze middag worden er diverse leuke workshops georganiseerd, is er een heerlijk buffet en ontvangen de aanwezigen een leuk bedankje. Dus, bent u actief als vrijwilliger in de gemeente Valkenburg aan de Geul? Geef u dan nu op voor deze leuke dag!

De organisatie van deze dag is in handen van de gemeente Valkenburg aan de Geul in samenwerking met de Kunst- en Cultuurraad, de Vrijwilligerscentrale en de Informele Zorggroep.

Voor vragen kunt u terecht bij Dominique Wienk (Combinatiefunctionaris Verenigingen, Sport, Cultuur en Zorg) via vrijwilligersdag08@gmail.com of 043 601 6173. 

Hopelijk tot ziens op de Vrijwilligersdag!

Aanmelden voor de vrijwilligersdag >

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.