Enquête over toerisme & recreatie

Dit item is verlopen op 30-06-2018.

Hoe ervaart u, als inwoner van onze gemeente, het toerisme en de recreatie in uw directe woonomgeving? 

Welke positieve effecten van toerisme ziet u? En welke negatieve? En wegen de positieve effecten voor u op tegen de negatieve effecten? Als inwoner van onze gemeente bent u onze belangrijkste graadmeter.

Omdat wij uw mening op prijs stellen hebben de provincie Limburg, de gemeente Maastricht, Eijsden-Margraten, Vaals, Gulpen-Wittem, Meerssen en Valkenburg aan de Geul gezamenlijk besloten tot een enquête over toerisme & recreatie voor inwoners in de regio Maastricht-Heuvelland. Het kan zijn dat u deel uitmaakt van de steekproef en dat u een uitnodiging ontvangt met de vraag de enquête in te vullen.

De resultaten van het onderzoek zijn voor ons allemaal van groot belang. Wij stellen het dan ook bijzonder op prijs als u de vragenlijst wilt invullen.

De enquête wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau Flycatcher uit Maastricht.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.