Dubbel Duurzaam: maak een energie- en/of zorgscan van uw woning

Dit item is verlopen op 31-12-2017.

Levensloopbestendige en energiebesparende maatregelen.

De gemeente Valkenburg aan de Geul is gestart met het project Dubbel Duurzaam. Doel van dit project is het verduurzamen en levensloopbestendig maken van de particuliere woningvoorraad in uw gemeente. Veel inwoners willen én moeten immers langer in hun eigen woning blijven wonen. Door een combinatie te zoeken van levensloopbestendige en energiebesparende maatregelen kan uw woning langer duurzaam gebruikt worden en houdt u als bewoner ook nog geld over.

Daarnaast is er een nieuwe provinciale stimuleringslening, 'Duurzaam Thuis’. De Provincie Limburg wil met deze nieuwe regeling huurders én eigenaar-bewoners stimuleren om te investeren in de kwaliteit van de bestaande woning. De Provincie Limburg maakt het mogelijk om hiervoor onder gunstige voorwaarden geld te lenen. Voor de lening komen maatregelen in aanmerking, gericht op energiebesparing, het verhogen van energieopwekking, asbestverwijdering en het vergroten van de levensloopbestendigheid van de woning. Deze regeling kan een vervolgstap zijn op het advies dat u via het gemeentelijke project Dubbel Duurzaam  kunt laten opstellen.

Meer weten? Download hieronder de folders over Dubbel Duurzaam en Duurzaam Thuis.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.