Dialoogbijeenkomst 'Wat is verward gedrag?'

Dinsdag 21 mei 2019 om 19 uur in de Holle Eik in Houthem-St. Gerlach.

De gemeente Valkenburg aan de Geul organiseert een dialoogbijeenkomst over personen met verward gedrag op dinsdag 21 mei van 19.00 – 21.00 uur in gemeenschapshuis De Holle Eik, Baron de Selysstraat 4 te Houthem St. Gerlach.  Deze bijeenkomst is bestemd voor u als inwoner maar ook voor de professionals die in onze gemeente werken.

Over (mensen met) psychische aandoeningen bestaan veel vooroordelen. En verward gedrag wordt veelal gezien als overlast. Door burgers, maar ook professionals meer inzicht te geven in de leefwereld van personen met verward gedrag, ontstaat er meer begrip. Meer begrip leidt tot acceptatie en zorg voor elkaar. In plaats van tegenstellingen, vijandigheid en escalaties. De persoon met verward gedrag voelt zich meer thuis, voelt zich veilig in een omgeving waarin hij geaccepteerd wordt en waarin hij gesteund wordt.

Aan de hand van een film waarin verward gedrag wordt uitgebeeld gaan we met elkaar in gesprek waarbij we ingaan op de diverse aspecten van verward gedrag zoals overlast maar ook hoe kunnen we hulp bieden aan betrokkene.

Wij hopen u op deze avond te mogen ontmoeten.


Datum: Dinsdag 21 mei 2019

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Waar: Gemeenschapshuis de Holle Eik, Baron de Selysstraat 4, Houthem St. Gerlach

Kosten: gratis

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.