Burgernet: Help mee en meld u aan

Dit item is verlopen op 21-07-2017.

Help ook mee en meld u vandaag nog aan.

Burgernet is een unieke samenwerking tussen burgers, gemeente en politie om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te vergroten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een telefonisch netwerk van inwoners en medewerkers van bedrijven. U ontvangt alleen Burgernet-berichten over het gebied rondom het adres dat u bij aanmelding heeft aangegeven.

Burgernet wordt ingezet bij dringende zaken waarbij een duidelijk signalement beschikbaar is. Bijvoorbeeld bij:

  • diefstal of inbraak;
  • doorrijden na een aanrijding;
  • beroving;
  • vermiste personen.

Burgernet vraagt uw actieve rol bij de opsporing van daders of vermiste personen. Burgernetdeelnemers in de buurt ontvangen een spraak- of sms-bericht met het verzoek uit te kijken naar een persoon, of een voertuig.  Door samen te werken met gemeente en politie helpt u om uw buurt veilig te houden. Hoe meer mensen aan Burgernet deelnemen, hoe groter de kans dat de politie snel een verdachte of een vermist persoon kan opsporen.
Help ook mee en meld u vandaag nog aan.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.