Bewoners(parkeer)-vergunning 2016 geldig tot 1 juli 2017

Dit item is verlopen op 01-07-2017.

Digitale parkeervergunningen vanaf medio 2017.

De gemeente streeft ernaar om de bewoners(parkeer)vergunning in 2017 te digitaliseren. Dit geldt ook voor de bezoekersregeling (de huidige kraskaarten). Op dit moment worden deze wijzigingen voorbereid. We willen dat deze overgang soepel verloopt. Daarom nemen we alvast enkele maatregelen.

Huidige bewonersvergunning blijft langer geldig

De huidige bewonersvergunning (2016) blijft geldig tot 1 juli 2017. Vergunninghouders hoeven op dit moment dus geen nieuwe bewonersvergunning aan te vragen. Onze handhavers houden hier rekening mee. Ook de kraskaarten blijven via het KCC beschikbaar.

Hoe verder?

In de eerste helft van 2017 verdwijnen de “papieren” bewonersvergunning en kraskaart. Deze maken dan plaats voor een digitale regeling. Vergunninghouders worden hierover op tijd geïnformeerd. De kosten voor een (digitale) bewonersvergunning voor 2017 worden op een later tijdstip verrekend.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.