School - Buitenschoolse opvang - Noodopvang

Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

School - Buitenschoolse opvang - Noodopvang

Weer naar school en naar de BSO

Uw kind gaat naar school op de dagen die u zijn toegewezen.

Heeft u ook een BSOcontract, dan mag uw kind nadat het op school is geweest naar de BSO. Heeft uw kind geen school, dan dus ook geen BSO. Uw kind blijft die dag thuis. Ook als het normaal uw BSO dag is.

Vraag bij MIK na of u uw BSO middagen mag ruilen naar de dagen dat uw kind wel naar school gaat (als dat nodig is)? E-mail: planner.a.winkens@mik-kinderopvang.nl  

Het speciaal basisonderwijs start helemaal vanaf 11 mei, ook leerlingenvervoer start weer zoals gebruikelijk. Houd wel altijd 1,5m afstand.

Noodopvang vanaf 11 mei

Werkt u in een cruciaal beroep en heeft u ook opvang nodig op een dag dat uw kind niet naar school gaat, dan heeft u noodopvang nodig.

We vragen alle ouders om het rooster zoveel mogelijk aan te passen aan het schoolschema. De noodopvang heeft maar een beperkt aantal plekken en is er alleen voor NOOD.

Bij noodopvang gaat uw kind naar school op de toegewezen schooldagen (en als het nodig is ook naar de BSO) én uw kind gaat op de dagen dat noodopvang nodig is extra naar school en daarna misschien nog naar de BSO. Neem contact op met uw school (directeur) en met de BSO (Mailadres planner.a.winkens@mik-kinderopvang.nl). Nogmaals, het gaat alleen om nood voor ouders in cruciale beroepen.

Heeft u in de avond, nacht of in het weekend noodopvang nodig, mail dan naar noodopvang@valkenburg.nl.

Heeft u overige vragen bel of mail naar de Gemeente Valkenburg aan de Geul via 14043 of noodopvang@valkenburg.nl.

Openingstijden en afspraak maken

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.