31ste Heuvelland4daagse

Dit item is verlopen op 13-08-2018.

Over enkele weken, van donderdag 9 tot en met zondag 12 augustus, is de mooie natuur rond Vilt en Berg en Terblijt weer het decor van vier dagen wandelen én genieten in het Zuid-Limburgse landschap tijdens de 31e Heuvelland4daagse. Afgelopen jaar trokken bijna 7.000 wandelaars elke dag de wandelschoenen aan om aan deze wandelhappening deel te nemen én te genieten van de mooiste plekjes in Zuid-Limburg en de geweldige sfeer, die zo eigen is aan de Heuvelland4daagse.

Wandelafstanden

De grote variatie in het glooiend landschap met de prachtige vergezichten, de kronkelende paden door bossen, velden en weilanden maken van elke wandeling een belevenis. De wandelaars hebben de keuze uit 5 afstanden: 7 -14 – 21 – 28 - 42 kilometer. Alle routes zijn aangegeven met pijlen en na elke 7 à 8 kilometer is er een rust- en verzorgingsplaats.

Routes en vergezichten

Onze prachtige omgeving geeft de parcoursbouwers elk jaar de inspiratie om weer mooie wandelingen uit te zetten. Ook nu zijn weer nieuwe routes uitgezet naar: Euverem, Eperheide, Gulpen en Elsloo. Maar ook op de wandelroutes ‘dichterbij’ naar Sibbe, Blankenberg, Honthem, Bemelen en Eckelrade treffen de wandelaars mooie en nieuwe vergezichten. Na elke wandeling is het sfeervolle verblijf in het feestpaviljoen met leuke muziek en gezellige mensen een aanrader.

Programma van de 31e editie

Woensdag 8 augustus:
Officiële opening om 20:00 uur door burgemeester Jan Schrijen van Valkenburg aan de Geul met een optreden van Martin Hurkens en het                               jachthoornkorps van schutterij St. Sebastianus uit Schimmert. Natuurlijk zal ‘ons eigen’ Nachtwachtgilde niet ontbreken. Aansluitend een wervelende                             demonstratie door acrobatische showgroepen uit Canada.

Donderdag 9 t/m zondag 12 augustus:
Vanaf 7 uur start van de 4 wandeldagen, de 7 kilometer-wandelaars starten vanaf 9 uur. Na afloop is er elke dag muziek van een dj in het feestpaviljoen en op vrijdag
en zaterdag een liveoptreden van Jeffrey Schenk en Django Wagner.

Startlocatie en inschrijven

Start- en finishlocatie zijn gelegen bij het feestpaviljoen naast café-zaal ’t Vöske, Grote Straat 8 te Berg & Terblijt. Inschrijven kan nog op woensdagmiddag 8 augustus in zaal ‘t Vöske tussen 13.00 en 17.00 uur en donderdagochtend 9 augustus tussen 07.00 uur en 12.00 uur.

Voor alle informatie zie onze website: www.heuvelland4daagse.nl 

Heuvelland4daagse

Startdatum van het evenement 09-08-2018
Einddatum van het evenement 12-08-2018

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.